Details kamp
Training:
15 or 30 uur / week
Taallessen:
15 lessen / week
Vereiste leeftijd:
9-17 jaar
Locatie hoofdkantoor:
Residencia Sheavyn House in Universidad de Manchester
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Manchester (MAN)
Prijs vanaf:
2985 $ (1 week)
Campamento del Manchester City

De trainingssessies en Engelse lessen zullen worden gegeven in het nieuwe sportcomplex van Manchester City. Dit zijn eersteklas faciliteiten waar het eerste team en de andere categorieën van de club trainen. Het is een enorme ‘sportstad’, recentelijk gebouwd en van alle moderne gemakken voorzien. Het ligt naast het Etihad stadion en bevat verschillende voetbalvelden, zowel van natuurlijk als kunstgras, een fitnessruimte, spellenruimte, raadzaal, persruimte, cafetaria, etc.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Accommodatie kamp Manchester City

Details hoofdkantoor Manchester
  • Talen gesproken door begeleiders:
    English, English
  • Aantal kinderen per begeleider:
    1:10

Accommodatie

De kinderen zullen verblijven in de residentie van de University of Manchester. De kamers zijn eenpersoons met eigen badkamer en een bureau. De residentie is voorzien van alle moderne gemakken: wifi, wasservice, 24-uurs receptie, etc.

De kinderen zullen hier een gedeelte van de dag doorbrengen. ’s Ochtends ontbijten ze in de residentie en brengt een privébus ze naar de trainingsfaciliteiten van Manchester City (ong. 15 minuten). Pas met het avondeten zullen ze terugkeren naar de residentie. Na het eten kunnen ze deelnemen aan recreatieve activiteiten die in de residentie worden georganiseerd, tot ze naar bed gaan.

Begeleiders

De begeleiders zijn volledig bevoegd en hebben ervaring in de omgang met kinderen. Ze zijn 24 uur per dag beschikbaar voor de jongeren. Ze slapen in dezelfde residentie als de deelnemers en zullen hen tevens begeleiden tijdens alle keren dat ze de residentie verlaten, zowel tijdens het vervoer naar de trainingen en Engelse lessen als tijdens de excursies. Het is verboden voor de jongeren om de residentie zonder begeleiding te verlaten.

  1. Persoonlijk Nederlands contact
  2. Ervaring in de sector
  3. Makkelijke betalingsopties
Heb je nog vragen?
Wij kunnen ze beantwoorden!