Details programma
Training:
15 uur / week
Taallessen:
Geen Engelse lessen beschikbaar alleen Spaans
Vereiste leeftijd:
15-20 jaar
Locatie hoofdkantoor:
Centro deportivo Antonio Puerta (Sevilla) in
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Aeropuerto de Sevilla (SVQ)

Als jij 15 jaar of ouder bent, wilt studeren in Spanje en jouw voetbalvaardigheden wilt verbeteren, biedt de Voetbalacademie van Spanje jou de fantastische mogelijkheid om dit te doen in de stad Sevilla.

Je zult je aansluiten bij de discipline van een coachingsplan binnen AD Nervión, een federaal semi-professioneel team en de op twee na beste voetbalclub van de stad, na Sevilla FC en Real Betis Balompié. Je hebt ook de kans om deel te nemen aan de toernooien van de Sevilliaanse club.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Beschikbare Progamma´s

  • Jeugdprogamma (jaarlijks, driemaandelijks, halfjaarlijks):voor jongeren van 15 tot 19 years. Coaching + onderwijs + gastgezin met familie + activiteiten en excursies. 
  • Pro Programma (jaarlijks, halfjaarlijks). Voor jongeren ouder dan 18 Jaar. Training en competitie in een amateur (semi-professionele) club + accomodatie in gastgezin of studentenhuis + 10 uur per week Spaanse les + activiteiten en excursies(absolute vereiste: je speelt voor een club in jouw woonplaats).

 

Coaching sessies vinden drie keer per week plaats. Ze zijn aangepast aan alle niveaus en gegeven door trainers die zijn geaccrediteerd door de UEFA en die ervaring in de professionele voetbalcompetitie hebben.

Je studeert in een openbare middelbare school in het centrum van Sevilla en verblijft in een universiteitsresidentie of bij een Spaanse familie, die je zal helpen met al je behoeften en zal bijdragen aan het leren van de taal door middel van totale onderdompeling.

U kunt zich inschrijven voor deze academie voor een volledig academisch jaar (van september tot mei), maar er zijn ook andere mogelijkheden voor zes of drie maanden.

Waarom voor ons kiezen?

1
Voor onze snelle en transparante zorg
2
Voor onze ondersteuning tijdens het gehele proces
3
Voor de beste deals en onze uitgebreide ervaring in de sector