Als je momenteel voetbalt in een team en op zoek bent naar een trainingsprogramma voor deze zomer met jouw team, dan biedt Pro-voetbalkampen een selectie van academies waar jullie je team kunnen ‘fine tunen’, je kunnen voorbereiden op een competitie of simpelweg kunnen profiteren van het verbeteren van techniek en het versterken van de motivatie en teamband.

Er zijn diverse bestemmingen beschikbaar waar jouw team samen kan spelen en een ervaring kan hebben die sport overstijgt.

Jij en je team kunnen concurreren op een hoger niveau en samenwonen met spelers uit andere landen en culturen die jullie liefde voor het spel delen.

Spanje is de perfecte bestemming om dit soort programma's doen, omdat het uitstekende weersomstandigheden heeft die het mogelijk maken om het meeste uit de training te halen. Tevens zullen jullie de tijd hebben om te genieten van de recreatieve activiteiten die zijn opgenomen in het programma.

Welke voelbalacademies bieden trainingsprogamma's voor teams aan?

Sevilla FC Voetbalkamp voor teams

Dit programma is gericht op zowel mannelijke als vrouwelijke teams met leden in de leeftijd tussen de 6 en 23 jaar en omvat een volpension verblijf, trainingsprogramma, transfers en een activiteitenprogramma met diverse excursies.

Barcelona Voetbalacademie

Dit programma is beschikbaar voor jongens tot 18 jaar voor een maximum van twee weken en omvat ook een trainingsprogramma, recreatieve activiteiten en tevens volpension in een 3- of 4-sterrenhotel in Barcelona.

Elke zomer ontvangen beide academies teams uit alle delen van de wereld, die gebruik maken van de mogelijkheid om hun team voor te bereiden aan een academie die je aanmoedigt om deel te nemen aan vriendschappelijke wedstrijden met andere teams van vergelijkbaar niveau gedurende het gehele programma.

Taallessen:Geen Engels
Vereiste leeftijd:8-18 jaar
Locatie:Barcelona