*De meeste kampen hebben al bevestigd dat ze deze zomer verder gaan met hun programma's. Als nieuwigheid hebben ze hun protocollen bijgewerkt om te voldoen aan de gezondheidsvoorschriften en hebben ze hun annuleringsbeleid versoepeld vanwege de onzekerheid veroorzaakt door de pandemie.
 
*We hebben interessante innovaties opgenomen om u meer veiligheid te bieden in het licht van de situatie van onzekerheid veroorzaakt door de Covid 19.
 
*Nieuwe beveiligde boekingsservice. We hebben nu de nieuwe veilige boekingsmodaliteit die een gratis annuleringsverzekering omvat. Dit betekent dat je het kamp kunt annuleren als het om welke reden dan ook jiet door mocht gaan. Met deze service elimineert u het risico om uw geld te verliezen.
 
*Alle deelnemers worden regelmatig op temperatuur gecontroleerd. Excursies kunnen worden aangepast om de veiligheid van de deelnemers te garanderen. Het gebruik van maskers tijdens activiteiten in afgesloten ruimtes kan verplicht zijn. Vermindering van groepsgrootte en beperkingen in maximale capaciteit van deelnemers.
 
*Dit jaar zijn er om verschillende redenen veel minder plaatsen beschikbaar in de kampen:
 
*De kampen hebben hun plaatsen sterk verminderd om aan de toegestane capaciteit te voldoen.
 
* Voorrang wordt gegeven aan deelnemers die in 2020 hebben geboekt en geen kampen konden bijwonen vanwege de Covid 19-pandemie . Boek zo snel mogelijk als u zeker wilt zijn dat uw kind kan deelnemen. Met onze nieuwe beveiligde boekingsservice kunt u nu boeken zonder u zorgen te maken over wat er de komende maanden zal gebeuren.
 

Nieuwe anti-covid dekking in reis- en annuleringsverzekeringen.

 
* We zijn er in geslaagd om de dekking van onze reis- en annuleringsverzekering uit te breiden met anti-covid 19 maatregelen.
 
Medische of reisverzekering. Een ziektekosten- of reisverzekering omvat nieuwe dekkingen zoals: COVID-19 Medische hulp Dekking van verlenging van het verblijf in geval van medische quarantaine, alarmstatus of grenssluiting. Vervroegde terugkeer door verklaring van alarmstatus of grenssluiting.
 
Medische telehulpdienst 24 uur.
 
Annulerings- en onderbrekingsverzekering. De annulerings- en onderbrekingsverzekering omvat ook een van de 35 oorzaken van gerechtvaardigde annulering, nieuwe anti-covid-dekkingen zoals: De mogelijkheid om de reis te annuleren vanwege de verzekerde die besmet raakt met het coronavirus na het afsluiten van de Annuleringsverzekering van het kamp of in het geval van het
overlijden van een familielid door coronavirus voor het begin van de reis en dat voorkomt dat de verzekerde op de geplande data kan reizen.
 
Wilt u meer informatie over onze nieuwe Secure Booking service of onze reis- of annuleringsvoorwaarden, contact ons op 06-28588422.
 
Alle door Ertheo aangeboden kampen zijn toegewijd aan de veiligheid van de deelnemers. Elk kamp heeft zijn eigen veiligheidsprotocol op basis van de capaciteit, de kenmerken en de vereisten van de lokale overheid. Hieronder noemen we enkele voorbeelden:
 
Permanente herziening en aanpassing aan de voorschriften van de regeringen van elk land. Sociale hygiene- protocollen zullen worden vastgesteld op basis van de eigen activiteit van het kamp. Extra persoonlijke hygiënemaatregelen waaronder meerdere keren per dag handen wassen. Frequente sanitaire voorzieningen en desinfectie van alle faciliteiten.
 
Alle deelnemers worden regelmatig op temperatuur gecontroleerd. Excursies kunnen worden aangepast om het vertrek te verminderen en de veiligheid van de deelnemers te garanderen. Het gebruik van maskers tijdens activiteiten in afgesloten ruimtes kan verplicht zijn. Vermindering van groepsgrootte en beperkingen in maximale capaciteit van deelnemers zal doorgevoerd zijn.