Details kamp
Training:
30 - 40 uur / week
Vereiste leeftijd:
8-21 jaar
Locatie hoofdkantoor:
Barcelona
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Barcelona: El Prat (BCN)

Deze prestigieuze voetbalacademie biedt een zomertrainingsprogramma aan voor jongens en meisjes tussen de 6 en 21 jaar oud. Het programma van deze academie is niet typerend voor een zomerkamp, aangezien zomerkampen zich normaal gesproken ook richten op taallessen en entertainment naast de voetbaltrainingen. Dit kamp daarentegen biedt training op hoog niveau en focust zich op technische precisie. Dit maakt de trainingen veeleisend en intensief, waardoor er weinig tijd is voor recreatieve activiteiten. Het is ontworpen voor jongeren met een gevorderd niveau, die als belangrijkste doelstelling hebben om hun voetbalvaardigheden op alle gebieden te verbeteren. Dit houdt in op fysiek, technisch, tactisch en psychologisch gebied.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Kamp beoordeling

Training:
 
Faciliteiten:
 
Prijzen:
 
9/10
Positief
  • High performance voetbalacademie

  • Residentie en sportfaciliteiten op dezelfde locatie

  • Jaarlijkse en lange termijn programma's

Negatief
  • Minder vrijetijdsactiviteiten

  • Intensieve voetbalprogramma's - alleen aan te raden voor jongeren die heel erg van voetbal houden

Dit is een professionele academie gespecialiseerd in de training van jonge voetballers om hun potentieel te ontwikkelen en hun doel (een professionele carrière in de Europese eerste of tweede divisie) te bereiken. Elk jaar wordt een gemiddelde van 30 studenten van onze academie een contract bij een team uit de eerste divisie in Europa aangeboden. Er zijn verschillende programma's voor alle leeftijden en het programma onderscheidt zich door haar veeleisende en professionele aard.

Honderden jongeren nemen elke zomer deel aan het voetbalkamp. We bieden echter ook trainingen aan tijdens de rest van het jaar.

Het sportcomplex heeft een eigen residentie waar de deelnemers tijdens het kamp worden ondergebracht. ​​Hierdoor is er dus extra beveiliging voor de studenten en kunnen de ouders gerust zijn. De kamers worden gedeeld; over het algemeen tussen de 4 en 6 jongeren per kamer. Het kamp trekt jongeren aan van over de hele wereld en het samenleven in gedeelde kamers is één van de manieren waarop de jongeren op het kamp genieten van een rijke culturele ervaring en waar zij niet alleen zullen groeien op voetbalgebied, maar ook als individuen.

 

Beschikbare programma's

  • High Technification (kinderen van 8-13 jaar) 30 uur training per week (maandag-zaterdag)
  • High Performance (kinderen van 14-21 jaar) 40 uur training per week (maandag-zaterdag)

* Er is ook een specifiek trainingsprogramma voor keepers.

En wij bieden deze zomer ook speciale voetbalkampen voor meisjes.

Deze academie biedt een breed scala aan gespecialiseerde programma's voor korte en lange looptijden gedurende het hele jaar.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Waarom voor ons kiezen?

1
Voor onze snelle en transparante zorg
2
Voor onze ondersteuning tijdens het gehele proces
3
Voor de beste deals en onze uitgebreide ervaring in de sector