Details programma
Taallessen:
15 uur per week (optioneel)
Vereiste leeftijd:
12-19 jaar
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Aeropuerto Internacional de Tampa (TPA)

De prestigieuze IMG Voetbalacademie is gelegen in Bradenton (Florida) en staat open voor jonge spelers van 12 tot 19 jaar oud.

Op de school combineren we hoge kwaliteit coaching met een uitstekend academisch programma, zodat jongeren zich kunnen ontwikkelen tot eersteklas atleten en studenten.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Beschikbaar  Programma 

  • Zes maanden progamma: voetbaltraining + onderwijs + taallessen (optioneel)
  • Jaarlijks academisch progamma: voetbaltraining + onderweis + taallessen (optioneel)

 

IMG Florida biedt programma's in twee semesters (herfst en lente) en streeft naar het creëren van een balans tussen de ontwikkeling van de voetbalvaardigheden en de academische verrijking van haar leerlingen.

Het voetbalprogramma bevordert de individuele ontwikkeling binnen een teamomgeving, waarbij ze de jongeren helpen om het kampioenschap speelkwaliteiten te ontwikkelen.

Bij IMG krijgen de internationale leerlingen ook de kans om Engelse lessen te volgen, die wij aanbieden op verschillende taalniveaus. De studenten worden ondergebracht in de moderne faciliteiten van Bradenton, in tweepersoonskamers met onder andere een eigen badkamer, een bureau en Wi-Fi-aansluiting, en daarnaast nog meer faciliteiten.

Waarom voor ons kiezen?

1
Voor onze snelle en transparante zorg
2
Voor onze ondersteuning tijdens het gehele proces
3
Voor de beste deals en onze uitgebreide ervaring in de sector