Verdien geld met het promoten van onze voetbalkampen

Als u jongeren (of ouders van jongeren) kent die voetbal spelen en u graag onze kampen zou willen promoten of verkopen, zouden wij graag met u samenwerken.

Wij bieden aantrekkelijke commissies en een samenwerkingsstijl die het beste bij u past, door middel van een affiliate programma.

Wij werken met coaches, academies en voetbalteams, maar ook instanties en professionals die behoren tot de taal-, onderwijs- en reissector. 

Voetbalcoaches, academies en teams

Als u kinderen traint, werkt bij een voetbalclub/academie/team, of in het algemeen kinderen kent die voetballen, kunt u geld verdienen met het promoten van onze kampen.

We hebben een samenwerkingsverband waarin wij u betalen voor elke klant die u naar ons toestuurt. Wij doen alle verkoop - het enige wat u hoeft te doen is onze kampen promoten aan de kinderen of hun ouders.

Voor meer informatie, vult u alstublieft ons contactformulier in.

Agentschappen

Als u een agentschap bent en zich bezighoudt met de sectoren van taal- of educatief toerisme en klanten heeft die geïnteresseerd zijn in voetbalkampen, zouden wij graag met u samenwerken.

Evenals voetbalkampen bieden wij ook golf- en tenniskampen aan, allemaal in samenwerking met de beste teams en coaches van de wereld.

Voor meer informatie, vult u alstublieft ons contactformulier in.

Waarom met ons samenwerken?

  • Simpel proces: Uw enige doel is om mensen te vinden die geïnteresseerd zijn in onze kampen - wij zorgen voor de rest.
  • Voor onze commissies: Moeiteloos extra geld verdienen.
  • Wij zijn experts in de sector: Wij bieden sinds 2001 zomerkampen en taalcursussen aan.
  • Voor wat we aanbieden: Wij bieden de meest interessante voetbalkampen op de markt aan
  • Voor de kwaliteit van onze dienstverlening: Wij bieden alleen de beste kampen aan, zodat onze klanten altijd tevreden weggaan.
  • Voor onze klantenservice: We hebben een fantastisch team dat onze klanten adviseert en assisteert gedurende het gehele proces.
  • Wij spreken uw taal: Onze medewerkers kunnen u bijstaan in het Spaans, Engels of Nederlands.