Als u verantwoordelijk bent voor of een groep jongeren coacht die geïnteresseerd zijn in deelname aan een voetbalkamp, kunnen wij u de beste kampen van de wereld aanbieden, evenals kortingen en speciale aanbiedingen voor de hele groep.

Voorwaarden

De specifieke voorwaarden zullen afhangen van elk kamp en het aantal kinderen, maar als u een minimum van 5 kinderen heeft die geïnteresseerd zijn in deelname aan een voetbalkamp, zullen we in staat zijn om speciale prijzen en voorwaarden te bieden.

Begeleiders/coaches

Als uw groep bestaat uit een minimum van 15 kinderen, kunnen we een begeleider of coach de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan het kamp, met gratis accommodatie en eten.

In sommige gevallen kunnen we onderhandelen met het kamp, zodat de coach in staat is om actief te participeren - hoewel altijd onder de aanwijzingen van de hoofdcoach van het kamp.

Grote groepen

Als u een grote groep leidt (normaal gesproken rond de 20-30 kinderen), kunnen wij u de mogelijkheid bieden om een kamp voor alleen uw groep te creëren, met flexibiliteit op data, de duur en de planning.

Kleine groepen

Kleine groepen krijgen altijd speciale kortingen en in sommige gevallen kan een begeleider of coach deelnemen aan het kamp. Kleine groepen moeten echter wel de structuur van het programma volgen - waaronder de startdata, duur en vastgestelde activiteiten.

Waarom ons kiezen

Hulp bij het vinden van het beste kamp voor uw groep

Wij bieden sinds 2001 zomerkampen en taalcursussen aan, en we werken alleen samen met de beste en meest prestigieuze kampen van de wereld.

Betere kortingen voor groepen

Wij bieden aantrekkelijke kortingen voor groepen en bieden de mogelijkheid om geld te sparen bij het boeken als groep.

Kwaliteit van onze diensten

We hebben een fantastisch team dat groepen gedurende het gehele proces adviseert en assisteert en we kunnen u bijstaan in het Spaans of Engels.

Simpel boekingsproces

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een offerte te ontvangen. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen u een offerte voor een of meerdere kampen sturen.

Dit veld is verplicht
Extra informatie