De Spaanse competitie is zonder twijfel een van de beste ter wereld, en dankzij de behaalde successen van het nationale team is het Spaanse voetbal uitgegroeid tot een van de meest bewonderde. De prestigieuze topclubs Real Madrid en FC Barcelona, en de Koninklijke Spaanse Voetbalfederatie, organiseren elk jaar in samenwerking met de beste Engelse academies zomerkampen voor kinderen vanuit de hele wereld om te genieten van professionele training en taallessen uitgevoerd door eersteklas trainers en docenten.

There are no words to describe the grandeur of this club, and the astounding benefits that your child could get from taking part in the summer camp only for a few weeks.

Training:15 uur / week
Engelse les:Geen Engels
Vereiste leeftijd:9-17 jaar
Locatie:Madrid ‎

There are no words to describe the grandeur of this club, and the astounding benefits that your child could get from taking part in the summer camp only for a few weeks.

Training:15 uur / week
Engelse les:Geen Engels
Vereiste leeftijd:9-17 jaar
Locatie:Madrid

If you have innate qualities for football and want to take advantage of the summer training at a professional Academy, chose this program and reach your maximum potential.

Training:30 - 40 uur / week
Engelse les:Geen Engels
Vereiste leeftijd:8-21 jaar
Locatie:Barcelona

Come to Barcelona FC´s Official Camp this summer! Train at La Masia, the home of catalan football and enjoy all that this incredible city has to offer

Training:20 uur / week
Engelse les:Geen Engels
Vereiste leeftijd:11-17 jaar
Locatie:Barcelona

Enjoy the best atmosphere and a fantastic environment surrounded by nature at Camp Rialp. Come to Andorra this summer and enjoy playing football at Camp Rialp.

Training:15 uur / week
Engelse les:15 uur / week
Vereiste leeftijd:8-16 jaar
Locatie:Andorra

De voetbalkampen zijn het ideale programma voor uw kinderen om hun vaardigheden in dit prachtige spel verder te ontwikkelen, terwijl ze een pauze nemen van hun lessen op school.

De meerderheid van de Spaanse voetbalclubs bieden zomerkampen aan voor jonge sporters die in de toekomst professionals willen worden, of die simpelweg een onvergetelijk verblijf met vrienden van dezelfde leeftijd, smaak en voorkeuren willen hebben.

Op deze manier hebben kinderen (6-18 jaar) van beide geslachten de mogelijkheid om formele training van de coaching experts te ontvangen. Zij zullen hun kennis en ervaring met de studenten delen en tevens de waarden van de instelling die verantwoordelijk is voor het kamp onderwijzen.

Tijdens het verblijf bieden sommige kampen taallessen aan, en bijna alle kampen bieden excursies aan naar de nabijgelegen toeristische trekpleisters. Tevens zullen er theoretische lessen zijn, rondleidingen door het stadion en het museum van de club, extra activiteiten in de middag (zowel op als buiten de campus), en tal van ander entertainment. Dit alles zal plaatsvinden in een multiculturele en plezierige omgeving die nooit vergeten zal worden, en waar de studenten jaar na jaar naar terug willen keren.

De belangrijkste voetbalkampen in Spanje worden georganiseerd door:

  • Real Madrid: Het "campus ervaring" programma biedt een voetbal kamp aan in de stad Madrid. De kampen zijn gevestigd in de faciliteiten van het Ciudad Real Madrid in Valdebebas en in Villarosa. De accommodatie is gevestigd in de Erasmus residentie aan de UAM en de kampen zijn gericht op scholieren tussen de 9 en 15 jaar oud. De activiteiten beginnen om 8:00 uur ‘s ochtends en eindigen om 23:00 uur 's avonds, zodat elke dag van het kamp gevuld is met spanning en er nooit een saai moment zal zijn.
  • Koninklijke Spaanse Voetbalfederatie (RFEF): Deze ervaring wordt georganiseerd door de RFEF. Zij bieden een kamp voor jongens en meisjes tussen de 10 en 16 jaar aan. De kampen vinden plaats in de Ciudad de Futbol de las Rozas.
  • FC Barcelona: Dit kamp is een uitstekende optie voor kinderen die training met de beste professionele coaches willen hebben.

De voetbalkampen in Spanje bieden alle voordelen aan jonge atleten die houden van voetbal en die een professional willen worden in de toekomst. De faciliteiten en de voetbalvelden zijn uitstekend, evenals de docenten en de coaching staf, die veel ervaring hebben in het voorbereiden van ontluikende atleten op deze manier. Zonder twijfel is dit een meer dan spannende en interessante optie voor volgende zomer.