Voetbal is een sport die enorme passies opwekt vanuit zijn volgers over de hele wereld. De meest succesvolle voetbalclubs organiseren zomerkampen in verschillende landen.

AC Milan is een van de belangrijkste clubs van Italië en de wereld. De speelstijl van de club is beroemd en internationaal erkend evenals de voetballers. Als je fan bent van de Milanese speelstijl en je bent, of uw kind is, tussen de 10 en 17 jaar, ben je misschien geïnteresseerd in een van de drie kampen die worden geleid door de club en die plaatsvinden in Italië en andere landen. Het programma biedt zowel uitstekende voetbal coaching als Engelse lessen gegeven door moedertaalsprekers. Programma’s worden uitgevoerd in Italië, Malta en Dublin.

Een andere bekende Europese voetbalclub is Paris Saint-Germain (PSG). Deze club organiseert een zomerkamp in Parijs en bevat ook Engelse of Franse lessen. Het is een unieke kans voor fans van dit geweldige team om te genieten van voetbaltraining en taalstudie en om vrienden uit andere landen te maken, die allemaal dezelfde passie voor voetbal delen.

Come to the Milan soccer camp in Dublin! The best Italian soccer and the best classes to improve your level of English are waiting for you. Do not hesitate, come and enjoy the summer with us!

Training:10 uur / week
Engelse les:15 uur / week
Vereiste leeftijd:11-17 jaar
Locatie:Dublín

Come and discover Parisian football. A soccer training program with professional coaches from Paris Saint Germain, language classes and other activities that you will enjoy like never before. Sign up now?

Training:20 uur / week
Engelse les:Geen Engels
Vereiste leeftijd:13-17 jaar
Locatie:París

De locaties voor de AC Milan zomer voetbalkampen buiten Italië zijn:

1- Dublín: Hier zullen de studenten naast voetbaltraining ook Engelse lessen volgen aan het Emerald Cultural Institute (ECI), een van de meest prestigieuze talenscholen in Europa. Het onderwijs op deze school is breed - niet alleen is er tien uur per week sporttraining en vijftien uur Engels, maar de leerlingen leren ook over de geschiedenis, cultuur en kunst van Dublin. De maximale groepsgrootte is 15 en studenten worden in groepen ingedeeld op basis van hun leeftijd en niveau. Elke zaterdag is er een dagexcursie naar bezienswaardigheden in de stad en omgeving.

2- Malta: Misschien kiest u het eiland Malta voor een zomer voetbalkamp. Dit uitstekende kamp omvat Engelse lessen, en gebruikt een programma dat is ontworpen door de ESE school, waar de residentie zich ook bevindt. Het landschap en de leefomgeving van Malta is onverslaanbaar voor het programma, ideaal om aan sport deel te nemen en ook te genieten van een heerlijke vakantie. De Engelse docenten zijn moedertaalsprekers (in Malta zijn er twee officiële talen - Engels en Maltees) die zijn opgeleid bij de beste instellingen in Engeland. De voetbaltraining op het kamp wordt geleid door ervaren trainers, die afkomstig zijn AC Milan en naar Malta reizen om het coaching programma uit te voeren.

De zomerkampen die worden aangeboden door deze wereldberoemde Italiaanse club, die in het verleden de nationale competitie vele malen heeft gewonnen, zijn zo ontworpen dat de jonge deelnemers hun voetbalvaardigheden kunnen ontwikkelen, hun kennis van het Engels kunnen verbeteren, nieuwe vrienden van andere nationaliteiten en culturen kunnen maken, en bezienswaardigheden kunnen bezoeken, zodat ze meer te weten komen over de plaats waar ze verblijven.

Dit alles vindt plaats in een mooie en leuke omgeving, waar naast de training ook extra-curriculaire activiteiten zullen plaatsvinden, ideaal om de deelnemers in staat te stellen om te ontspannen na een zware dag op het sportveld. Studenten kunnen genieten van uitstekende voorzieningen op zowel het sportcomplex en de accommodatie, met de exclusieve aandacht van de begeleiders.

Elke jonge voetballer die een AC Milan kamp bijwoont zal zonder twijfel het verschil merken, zowel op het voetbalveld als in hun persoonlijke leven. Dit aangezien dit soort programma's niet is ontworpen om jongeren te trainen tot voetballers, maar ook om hun levensvaardigheden te verbeteren naarmate ze opgroeien tot volwassenen.

Om te kunnen leren over de geest van het Italiaanse voetbal en kennis te maken met de geheimen van AC Milan om hun grote succes te bereiken, mis dan de kans om een van onze zomerkampen bij te wonen niet!

Het Paris Saint-Germain (PSG) kamp vindt plaats in Parijs, op het terrein van de hogeschool HEC Paris. Dit kamp biedt een veilige omgeving en heeft eersteklas sportvelden en residenties. In dit internationale trainingsprogramma garanderen wij een geweldige multiculturele omgeving en een programma met entertainment activiteiten, zodat de jonge deelnemers kunnen genieten van een uitgebreide en verrijkende ervaring die zij zich hun hele leven zullen herinneren.