Wij van Pro-Voetbalkampen.nl zijn onderdeel van Ertheo. Ertheo is een handelsmerk van Accom Consulting Spain S.L., een Spaans bedrijf geregistreerd in het officiële handelsregister van Málaga, met CIF B92515113, Volume 3501, Boek 2413, pagina 197.

Sinds 2001 wijdt Accom Consulting zich aan het helpen van studenten en jongeren uit de hele wereld om een taalprogramma of zomerkamp te vinden om de taal te leren, sporten zoals voetbal te beoefenen, en vooral om een onvergetelijke ervaring te hebben. Ons doel is in de eerste plaats om de beste scholen en kampen in de wereld te selecteren, en ten tweede om onze klanten te helpen met het kiezen van het juiste programma voor hun behoeften.

Wat is de toegevoegde waarde van de kampen?

Een zomerkamp kan een student helpen met het verbeteren van hun talenkennis, een levensveranderende ervaring bieden en hen helpen een betere topsporter te worden. Bovendien kan een sportkamp een belangrijke rol spelen in de persoonlijke ontwikkeling van het kind.

Onze Klantenservice

Ons klantenservice team dat bestaat uit María Pîzarro en Elena Gozalo staat tot uw beschikking om u te adviseren over wat u nodig heeft. Beiden hebben ruime ervaring met voetbalkampen en kennen hun diensten perfect. Zij kunnen u adviseren, vragen die misschien nog bij u opkomen verduidelijken, en u voorzien van alle informatie die u nodig heeft op een snelle en accurate manier. Nederlanders en Belgen die graag in het Nederlands geholpen willen worden, kunnen contact opnemen met onze Nederlandse projectmanager, Bas Gorissen. Het telefoonnummer kunt u bovenaan de pagina vinden.

We zijn ons bewust van de onzekerheid die veel ouders voelen wanneer hun kinderen een paar dagen weggaan van huis, en dit is waarom wij u verzekeren dat wij met absolute duidelijkheid en transparantie op u zullen reageren.

Ons doel is om u te helpen met het kiezen van het kamp dat het beste bij de behoeften van uw kind past, zodat het 100% voldoet aan zijn of haar verwachtingen.

 • Christian Samuelsson

  Mijn naam is Christian en ik ben een van de medeoprichters van Accom Consulting in 2001. Als ouder van twee kinderen weet ik hoe verrijkend het voor onze kinderen is om naar het buitenland te gaan en deel te nemen aan een zomerkamp met andere kinderen uit de hele wereld. En als het kamp bovendien gericht is op hun favoriete sport en het veel leuke vrijetijdsactiviteiten biedt, evenals de mogelijkheid om talen te leren, is dit een van de grootste geschenken die u uw kinderen kunt geven.

 • Elena Gozalo

  Het is zeer bevredigend om deze kampen aan te bieden, omdat kinderen hiermee de kans krijgen om hun lievelingssport te beoefenen, nieuwe vrienden te maken en hun Engels te verbeteren, en blij terugkeren van deze mooie ervaring.

 • María Pizarro

  Ik ben María en ik help sinds 2012 ouders met het kiezen van het beste kamp voor hun kinderen. Ik denk dat het heel belangrijk is dat kinderen vanaf jonge leeftijd sporten en talen leren, en de mogelijkheid om sport en talen te combineren is een geweldig idee en een fantastische ervaring voor jongens en meisjes.

 • Bas Gorissen

  Ik ben Bas en begin 2016 ben ik begonnen met de samenwerking met Accom Consulting. Mijn passie voor voetbal en ondernemerschap hebben mij doen besluiten www.pro-voetbalkampen.nl te starten, waarbij ik me concentreer op de Nederlandse en Belgische markt. In mijn ogen is het bijwonen van een voetbalkamp voor een kind één van de mooiste ervaringen van hun leven: trainen bij hun droomclub en zich ontwikkelen op taal- en persoonlijk vlak. Als vader van een zoon weet ik hoe belangrijk het is om je kind deze unieke ervaring te bieden.

 • Barry Bierstekers

  Ik ben Barry en ben sinds het voorjaar van 2017 partner van Pro-Voetbalkampen. Ik heb een grote passie voor voetbal en sport. Zo heb ik de jeugdopleiding van voetbalvereniging R.B.C. Roosendaal gevolgd en 5 jaar in de selectie in de Jupiler League gespeeld. Ook heb ik op het hoogste niveau amateurvoetbal gespeeld, onder andere in het Nederlands amateurvoetbalelftal. Nu ben ik eigenaar van Personal Fitness Nederland in Den Bosch Oost. Hier houd ik me onder andere bezig met de ontwikkeling van jonge talenten.

 • Jamie Bierens - 100% Voetbal

  Voetbal zit al van kleins af aan in mijn genen. Pro-Voetbalkampen is alles waar ik ook voor sta. Kinderen krijgen een unieke kans om zich te ontwikkelen en mee te trainen bij topclubs in Europa. Doordat ik veel samenwerk met verenigingen en contacten heb in de regio Noord-Brabant, hoop ik via deze weg kinderen en hun ouders enthousiast te kunnen maken om eens een voetbalkamp te boeken via Pro-Voetbalkampen, zodat zij deze unieke ervaring kunnen beleven!

 • Ron Stoop - 100% Voetbal

  Ik ben Ron en sinds het voorjaar van 2017 partner van Pro-Voetbalkampen. Op dit moment ben ik eigenaar van 3 voetbalspeciaalzaken in Noord-Brabant, te weten in Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom. De professionaliteit van Pro-Voetbalkampen heeft mij enthousiast gemaakt om de jonge spelers die bij ons in de winkel komen een unieke ervaring te bieden.

 • John de Does

  Mijn naam is John De Does (1962). Ik woon samen met mijn zoontje in Torrox,Malaga Spanje en ik ben mede-eigenaar van Pro-Voetbalkampen.Momenteel ben ik actief als Personal Trainer. In Nederland ben ik ,naast het managen van mijn eigen fitnessclub ,actief geweest als Conditietrainer Voetbal bij o.a. VV Virtus, Sparta Rotterdam, DOTO Pernis en VV DHV.We hopen met Pro-Voetbalkampen.nl veel kinderen een onvergetelijke ervaring te kunnen geven en wellicht aan de wieg te kunnen staan van een mooie voetbalcarriere van heel veel Nederlandse en Belgische spelers en speelsters.

  Met sportieve groet,

  John De Does

  Venga vamos!!!

Wilt u alle redenen weten waarom u een kamp bij ons zou moeten boeken?