We weten allemaal hoe belangrijk meertaligheid is in de wereld van vandaag. Daarom bieden veel van onze voetbalkampen de jongeren naast voetbaltraingen ook de mogelijkheid om hun kennis van het Engels of Spaans te perfectioneren.

Wij hebben 3 voetbalkampen in het Verenigd Koninkrijk welke Engelse klassen aanbieden.
Engeland ►Toon
kampen in

 
Wij kunnen u ook 5 voetbalkampen bieden in andere locaties, die Engelse les aanbieden.
Andere bestemmingen ►Toon
kampen in


Hoe zijn de taalcursussen gestructureerd?

English Courses in Football Soccer Camp Manchester United Soccer School

De kampen werken samen met de beste talenscholen om het de beste leerervaring te garanderen. De lessen worden gegeven door docenten die niet alleen moedertaalsprekers zijn, maar ook buitengewoon ervaren in het lesgeven van talen.

Bij aankomst op het kamp zal elk kind een korte taaltest doen om het geschatte taalniveau te bepalen, wat zorgt voor een betere organisatie van de groepen. Deze zullen bestaan uit leerlingen die min of meer hetzelfde niveau hebben, iets dat efficiënter leren bevordert.

Afhankelijk van het kamp zullen de kinderen 10-15 uur les per week krijgen..

Tevens communiceren alle begeleiders, coaches en medewerkers in het Engels of Spaans met de kinderen, zowel tijdens de trainingen als bij het uitvoeren van de activiteiten. Dit is om een totale onderdompeling te creëren, waarin de kinderen op een meer natuurlijke manier de taal buiten de formele lessen om kunnen oppikken. Deze methode heeft bewezen zeer effectief te zijn.

Hoe zien de werkelijke lessen eruit?

Funny English Classes

Om de kinderen gemotiveerd te houden worden dynamische lesmethoden ingezet, terwijl ze bruikbare concepten op een leuke manier leren. Naast het bestuderen van grammatica en fonetiek, zullen de kinderen films kijken, liedjes zingen en specifieke voetbal woordenschat leren, die zij in hun dagelijkse trainingen in de praktijk zullen brengen.

Na afronding van de cursus zal elke student een diploma ontvangen met vermelding van het taalniveau dat hij/zij heeft bereikt.


Weet u niet zeker welk kamp u moet kiezen?
Laat ons u helpen
Neem contact met ons op