Details kamp
Training:
15 or 30 uur / week
Taallessen:
15 lessen / week
Vereiste leeftijd:
9-17 jaar
Locatie hoofdkantoor:
Residencia Sheavyn House in Universidad de Manchester
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Manchester (MAN)
Prijs vanaf:
2985 $ (1 week)
Campamento del Manchester City

Dit kamp biedt een bijzondere ervaring op het gebied van het leren van taal. De taalacademie Experience English heeft een Engels programma met een voetbalcontext ontwikkeld, zodat de kinderen hun taalvaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl ze nieuwe dingen leren over hun favoriete sport, een gezonde levensstijl en hoe het dagelijkse leven van professionele voetballers eruit ziet. 

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

De lessen vinden niet plaats in een klaslokaal – ze worden gegeveven in de sportfaciliteiten van Manchester City op een praktische en interactieve manier.

Het is een nieuw leerconcept dat geheel gefocust is op het motiveren van de kinderen om hun Engelse niveau te verbeteren, en in contact te komen met de taal vanaf het moment dat ze aankomen tot het moment dat ze vertrekken. Alle activiteiten, trainingssessies en excursies zijn in het Engels, zodat de kinderen helemaal ondergedompeld worden in de taal waardoor ze de taal sneller zullen leren.

De Engelse sessies vinden plaats van maandag tot en met vrijdag. Er is een ochtendsessie en een avondsessie, met een totaal van 15 uur per week. Ze zullen gaan over verschillende onderwerpen met elke dag een ander thema, alles gerelateerd aan voetbal. 

Ze zullen het bijvoorbeeld hebben over het belang van voeding, hydratatie en rusten in het leven van voetballers, over speltactieken en -stijlen, teamwork, het samenleven van verschillende culturen, etc. Afhankelijk van het thema van die dag, zullen de lessen plaatsvinden op het voetbalveld, in de perskamer, kleedkamer, conferentiezaal, etc.

* Dit Engelse programma is alleen beschikbaar voor jongeren die het standaard programma kiezen.

  1. Persoonlijk Nederlands contact
  2. Ervaring in de sector
  3. Makkelijke betalingsopties
Heb je nog vragen?
Wij kunnen ze beantwoorden!