Details kamp
Training:
20 uur / week
Engelse les:
Geen Engels
Vereiste leeftijd:
11-17 jaar
Locatie hoofdkantoor:
Barcelona
Dichtstbijzijnde vliegveld:
El Prat (BCN)

Jonge voetballers tussen de 12 en 18 jaar oud hebben de unieke kans om in de zomer het voetbalkamp van FC Barcelona bij te wonen. Zij zullen trainen in de sportstad Joan Gamper, waar zowel La Masía (Barcelona’s jeugdacademie) als het eerste team traint. Het bestaat onder andere uit 9 uitstekende voetbalvelden waar de jongeren hun favoriete sport kunnen beoefenen en waar ze kunnen leren hoe het is om te voetballen in de stijl van FC Barcelona. Ze zullen onder leiding staan van het officiële trainingssteam van de club. Naast de trainingen op het voetbalveld zullen de deelnemers in staat zijn om hun coaching te versterken door het bijwonen van lezingen en theorielessen, waar zij meer leren over bijvoorbeeld sportpsychologie en -voeding.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Kamp beoordeling

Training:
 
Engels:
 
Faciliteiten:
 
Prijzen:
 
8.5/10
Positief
  • Intensieve training van hoge kwaliteit

  • Training in de officiële faciliteiten van FC Barcelona

  • Grote verscheidenheid aan nationaliteiten

Negatief
  • Geen Engelse les

  • Vervoer naar de training vereist

Om het beste uit het verblijf op het kamp te kunnen halen, is er een activiteitenprogramma opgezet. De activiteiten zorgen ervoor dat de deelnemers met volle teugen van de ervaring kunnen genieten samen met hun kampgenootjes. Ze brengen tevens een bezoekje aan het Camp Nou stadion en het museum, en daarnaast de meest karakteristieke plekken van Barcelona.

Tijdens het twee weken durende programma verblijven de deelnemers in de moderne Sarriá residentie, voorzien van alle voorzieningen die de jongeren nodig hebben. Behalve hun slaapplek is er elke dag ontbijt, lunch en avondeten, zullen ze toegang hebben tot andere (sport)faciliteiten en kunnen ze elke avond genieten van het activiteitenprogramma.

Beschikbare programma's

  • Standaard voetbaltraining
  • Specifieke keeperstraining

Klantervaringen

Waarom voor ons kiezen?

1
Voor onze snelle en transparante zorg
2
Voor onze ondersteuning tijdens het gehele proces
3
Voor de beste deals en onze uitgebreide ervaring in de sector