Details programma
Taallessen:
15 uur per week
Vereiste leeftijd:
16-21 jaar
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Aeropuerto de Manchester (MAN)

Het programma is bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 21 jaar die het leren van Engels willen combineren met trainen in hun favoriete sport. Het programma vindt plaats tijdens een academisch jaar in een eersteklas sportacademie in Manchester.

 

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Beschikbare progamma´s

  • Programma´s van 3, 6, 9 maanden met Engelse les + voetbalacedemie (15 uur Engelse les per week). 
  • Zomerprogamma met Engelse les (15 lessen Egels). Wilt u meer informatie over dit progamma, neem dan contact met ons op.

 

 

Coaching sessies vinden plaats van maandag tot en met vrijdag en duren tenminste 1,5 uur. De academie heeft ook een fitnessprogramma, zodat studenten een optimale fysieke conditie kunnen bereiken. De jonge spelers zullen in het weekend deelnemen aan wedstrijden om hun nieuwe vaardigheden te oefenen.

Alle studenten ontvangen professionele training, dus studenten moeten een gemiddeld of gevorderd niveau van voetbal hebben om zich te kunnen inschrijven in de academie.

De gerenommeerde Berlitz talenschool verzorgt de Engelse lessen, waarvan het programma bestaat uit 15 uur les per week. Studenten zullen verblijven in een gastgezin van Engelse families of in een residentie samen met andere internationale studenten. Dit, in combinatie met hun taalstudie, betekent dat de studenten volledig wordt ondergedompeld in een Engelssprekende cultuur.

Deelnemers die hun Engels en hun voetbalvaardigheden willen verbeteren tijdens de zomermaanden kunnen kiezen voor ons zomeracademie programma.

 

Waarom voor ons kiezen?

1
Voor onze snelle en transparante zorg
2
Voor onze ondersteuning tijdens het gehele proces
3
Voor de beste deals en onze uitgebreide ervaring in de sector