Details kamp
Training:
20 uur / week
Engelse les:
Geen Engels
Vereiste leeftijd:
7-17 jaar
Locatie hoofdkantoor:
Italia
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Marco Polo de Venecia (VCE)

De grote voetbalclub AC Milan organiseert al meer dan 25 jaar zomervoetbalkampen op verschillende locaties in Italië. Het belangrijkste doel van de kampen is dat de deelnemers plezier hebben en tegelijkertijd verschillende waarden leren, zoals respect, discipline en teamwork.

De kampen zijn gericht op jongens en meisjes tussen de 7 en 17 jaar oud, die een paar fantastische weken willen doorbrengen terwijl ze leren voetballen op de Italiaanse manier. Het kamp beschikt over een uitstekende technische staf, waaronder verschillende oud-spelers van de club.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Beschikbare programma's

  • Standaard voetbalprogramma
  • Specifiek programma voor keepers

Kamp beoordeling

Training:
 
Engels:
 
Faciliteiten:
 
Prijzen:
 
8/10
Positief
  • De beste deelnemers worden geselecteerd voor een toernooi

  • Meer dan 25 jaar ervaring

  • Grote verscheidenheid aan beschikbare locaties

Negatief
  • Biedt geen taalcursussen aan

  • De officiële talen zijn Italiaans en Engels

De voertaal van dit kamp is Italiaans, hoewel een deel van de technische staf ook Engels spreekt. 70% van de jongeren op dit kamp is Italiaans en de rest komt uit andere landen, zoals de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Saoedi-Arabië, Japan en Duitsland.

Het kamp wordt gehouden op 4 verschillende locaties verspreid over Italië, twee aan de kust en twee in de bergen. De 4 locaties zijn stuk voor stuk populaire toeristische bestemmingen en beschikken over fantastische faciliteiten. De deelnemers worden ondergebracht in drie- of viersterrenhotels en ze zullen hun trainingen uitvoeren in nabijgelegen sportinstallaties.

Naast het feit dat de jongeren de mogelijkheid hebben aan dit fantastische programma deel te nemen, kiezen de scouts ook een speler uit de categorie 9- en 10-jarigen van wie de prestaties de meeste indruk maken. Die speler zal de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan een 2 dagen durend toernooi waar 350 kinderen aan meedoen. Deze competitie tussen de beste spelers van de AC Milan kampen vindt normaal gesproken plaats in de herfst (in Vismara) onder het toeziend oog van de club scouts. Ten slotte kunnen ze ook een van de wedstrijden van AC Milan in het San Siro stadion bijwonen.

In totaal 7 jongeren die in voorafgaande jaren deel hebben genomen aan de kampen van AC Milan zijn geselecteerd door de scouts en spelen momenteel in verschillende categorieën van de club.

Waarom voor ons kiezen?

1
Voor onze snelle en transparante zorg
2
Voor onze ondersteuning tijdens het gehele proces
3
Voor de beste deals en onze uitgebreide ervaring in de sector