Details programma
Taallessen:
Geen Engels
Vereiste leeftijd:
8-18 jaar
Locatie hoofdkantoor:
Cornellà in Barcelona
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Barcelona-El Prat (BCN)

Algemene informatie

De Barcelona Voetbalacademie biedt een volledig activiteitenpakket aan voor uw voetbalteam. Met dit programma kunnen teams variërend van een paar dagen tot twee weken in onze professionele academie werken aan voetbaltechniek, het spelen van vriendschappelijke wedstrijden en genieten van recreatieve activiteiten. Het kamp biedt een fantastische omgeving, ideaal voor een team dat wil ‘fine tunen’ om zich voor te bereiden op een wedstrijd of het komende seizoen, of simpelweg om te profiteren van deze tijd om zich te kunnen verbinden als team en te leren van een aantal van de beste professionele coaches.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Het pakket is perfect ontworpen om het verblijf van uw team in Barcelona in z’n geheel te beheren, inclusief transfer naar de academie vanuit de luchthaven, coaching, vriendschappelijke wedstrijden met teams uit verschillende categorieën van de Catalaanse competitie, vrijetijdsbesteding en volpension verblijf- alles wat nodig is om uw team de mogelijkheid te geven om zich te concentreren op het beste uit deze ervaring te halen.

De academie is gevestigd in de plaats Cornellà.

De teamleden zullen in een 3- of 4-sterrenhotel verblijven en naast de training en vriendschappelijke wedstrijden, kunnen ze ook het zwembad, de fitnessruimte en de spa van het kamp gebruiken, wat betekent dat ze hun opleiding buiten het academieschema kunnen voortzetten als ze dat willen.

Het programma varieert van 3 tot 14 dagen en staat open voor teams van alle niveaus. Het minimum aantal deelnemers voor 7-a-side voetbal is 14 en voor 11-a-side is 20.

Normaal gesproken werken we met teams van kinderen tot 18 jaar die de basisprincipes van het voetbal willen leren, maar als jouw team een semiprofessioneel of ouder team is en je bent geïnteresseerd in deelname aan dit programma, neem dan contact met ons op.

Waarom voor ons kiezen?

1
Voor onze snelle en transparante zorg
2
Voor onze ondersteuning tijdens het gehele proces
3
Voor de beste deals en onze uitgebreide ervaring in de sector