Details kamp
Engelse les:
Geen Engels
Locatie hoofdkantoor:
Myerscough College, Preston in Liverpool

Het Liverpool voetbalkamp is gericht op jongens en meisjes tussen de 12 en 17 jaar oud en biedt voetballiefhebbers de mogelijkheid om deel te nemen aan een programma dat voetbaltraining en plezier combineert.

Dit kamp gaat over het gebruiken van voetbal als leermiddel, om de jongeren te helpen zelfverzekerder te worden en om ze waarden te leren die hen zullen helpen bij hun ontwikkeling. Natuurlijk zullen ze ook hun voetbalvaardigheden verbeteren met behulp van de beste professionele coaches.

 

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Beschikbare progammas

  • Voetbaltraining + Engelse les
  • Voetbaltraining + Leiderschapscursus (zonder taallessen, alleen voor deelnemers met een hoog niveau Engels)

*Leiderschapscursus: cursus over vaardigheden en kwaliteiten die verband houden met de voetbalindustrie, waarbij ze bijvoorbeeld leren hoe aanvoerder te zijn.

 

Kamp beoordeling

Training:
 
Engels:
 
Faciliteiten:
 
Prijzen:
 
7.5/10
Positief
  • Accommodatie, sportfaciliteiten en lessen op dezelfde locatie

  • Professionele coaches van de Liverpool academie

  • Optie voor alleen trainingen (zonder Engelse lessen)

Negatief
  • Geen programma voor specifieke technische training of keepers

  • Slechts een aantal startdata

Het programma duurt 2 weken en combineert voetbaltraining met Engelse lessen, gegeven door een taalacademie. Dit is een geweldige kans voor de deelnemers om hun niveau van de Engelse taal te verbeteren, niet alleen door middel van de 15 lessen die ze elke week zullen krijgen, maar door de onderdompeling die ze zullen hebben door simpelweg deel te nemen aan het programma. Het is een zeer internationaal kamp dat jongeren uit veel verschillende landen aantrekt, iets wat de ervaring nog verrijkender maakt.

Het kamp wordt gehouden op Myerscough College, een fantastisch complex gelegen in een semi-landelijke omgeving ten noorden van Liverpool. Op de campus bevinden zich zowel de sportfaciliteiten waar de trainingen plaatsvinden als de residentie waar de deelnemers verblijven.

Waarom voor ons kiezen?

1
Voor onze snelle en transparante zorg
2
Voor onze ondersteuning tijdens het gehele proces
3
Voor de beste deals en onze uitgebreide ervaring in de sector