Details programma
Training:
15 uur / week
Taallessen:
Geen Engelse lessen beschikbaar alleen Spaans
Vereiste leeftijd:
15-20 jaar
Locatie hoofdkantoor:
Centro deportivo Antonio Puerta (Sevilla) in
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Aeropuerto de Sevilla (SVQ)

Alle faciliteiten bevinden zich in het centrum van Sevilla, in de wijk Nervión, vijf minuten van het historische centrum.

De coaching sessies worden uitgevoerd in de gemeentelijke voorzieningen van AD Nervión, on the 11 a side and 7 a side voetbalvelden, gemaakt van kunstgras.

 

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Accommodatie kamp Voetbalacademie - Sevilla

Details hoofdkantoor Nervión
 • Talen gesproken door begeleiders:
  Spanish, English

  Een groot deel van de fysieke training wordt uitgevoerd in het O2 Wellness. Dit sportcentrum ligt naast de voetbalvelden en heeft een binnen- en buitenzwembad, een state-of-the-art fitnessruimte, padelbanen, multifunctionele sporthallen, enzovoorts.

  Universitaire residentie

  In termen van accommodatie biedt de academie als eerste optie de Rector Estanislao universitaire residentie, gelegen in een met palmbomen omlijnde laan in een aantrekkelijk deel van de stad, naast het Benito Villamarín Stadion, dat de thuishaven van Real Betis Balompié is.

  Nieuw gebouwd en met een breed scala aan diensten, is de officiële campus van de Universiteit van Sevilla.

  Nieuw gebouwd en met een breed scala aan diensten, is het de officiële campus van de Universiteit van Sevilla.

  De residentie heeft 380 kamers van drie types: een- en tweepersoons of appartement stijl, die twee kamers heeft.

  De kamers hebben een eigen badkamer, een volledig uitgeruste keuken, bureau, airconditioning, telefoon, internet en televisie.

  Daarnaast heeft de residentie heeft diensten zoals een eetzaal, sportfaciliteiten, bibliotheek, IT kamer, wasserij, solarium, parkeerfaciliteiten, enzovoorts). Studenten hebben de hele dag door toegang tot de residentie door middel van een identiteitskaart.

  Intern transport

  Studenten kunnen zich verplaatsen tussen de residentie/het gastgezin en de school en trainingslocatie door middel van veilig openbaar vervoer. De faciliteiten zijn dichtbij elkaar gelegen: ze liggen niet verder uit elkaar dan 20 minuten te voet.

  Er zijn bushaltes net buiten de residentie, een openbare fietsverhuur (SEVICI) en, op slechts een paar minuten te voet, het Virgen del Rocío Hospital en Renfe (trein) station.

  1. Persoonlijk Nederlands contact
  2. Ervaring in de sector
  3. Makkelijke betalingsopties
  Heb je nog vragen?
  Wij kunnen ze beantwoorden!