Details kamp
Training:
20 uur / week
Taallessen:
Geen Engels
Vereiste leeftijd:
7-17 jaar
Locatie hoofdkantoor:
Italia
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Marco Polo de Venecia (VCE)

Dit kamp heeft 4 locaties verspreid over Italië. Twee hiervan liggen in de bergen en twee aan de kust. Op alle locaties verblijven de deelnemers in hotels (minimaal 3 sterren). Hieronder kunt u de details van de hotels en sportfaciliteiten op elke locatie vinden.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Accommodatie kamp AC Milan

Details hoofdkantoor Asiago Mountain Plateau
 • Talen gesproken door begeleiders:
  Italian, English, Ruso

  Cortina D’Ampezzo – Alpen (Belluno)

  Cortina D’Ampezzo is een toeristische plaats in het noorden van Italië. Deze mooie locatie wordt omgeven door de Dolomieten en is een UNESCO Werelderfgoed gebied.

  • Accommodatie: De deelnemers worden ondergebracht in Hotel Alaska in het centrum van de stad. Dit viersterrenhotel beschikt over een sportschool, wasservice, en Wi-Fi verbinding door het gehele hotel. De kamers hebben airconditioning, een telefoon en televisie.
  • Trainingsfaciliteiten: De training vindt plaats op de voetbalterreinen van Fiammes en Zuel, gelegen op respectievelijk 4 en 8 kilometer van het hotel.

  Lido de Jesolo – kust (Venetië)

  Een andere kamplocatie is Lido de Jesolo, ook een toeristische plaats aan de Adriatische kust en op slechts 10 km afstand van Venetië (33 km van het vliegveld). Dit is waarschijnlijk de populairste locatie bij internationale deelnemers, aangezien de stad in het buitenland bekend staat om zijn fantastische stranden.

  • Accommodatie: De deelnemers worden ondergebracht in Hotel Tokio, gelegen zeer dichtbij het strand. De kamers hebben een privé badkamer, airconditioning, televisie en een Wi-Fi verbinding.
  • Trainingsfaciliteiten: het Armando Picchi stadion.

  Altopiano de Asiago – Alpen (Vicenza)

  Dit is een toeristische plaats omringd door natuur in het noorden van Italië, op ongeveer 2 uur van Venetië. In de omgeving zijn vele mogelijkheden om outdoor sporten te beoefenen.

  • Accommodatie: Deelnemers van dit kamp worden ondergebracht in het fantastische viersterrenhotel Garrten in Gallio, middenin een prachtig berglandschap.
  • Trainingsfaciliteiten: De training vindt plaats op de voetbalterreinen van Gallio.

  Lignano Sabbiadoro – kust (Udine)

  Dit is een populaire strandbestemming met groot recreatief aanbod, gelegen tussen Venetië en Triëst.

  Het kamp vindt plaats in het enorme complex ‘Holiday – Sport Village’, dat beschikt over fantastische faciliteiten, een 60 hectare dennenbos en 1200 vierkante meter privéstrand, een sportcentrum, een zwembad en voetbalvelden.

  • Accommodatie: Getur Village (Sole Mare)
  • Trainingsfaciliteiten: Getur Sporting Village
  1. Persoonlijk Nederlands contact
  2. Ervaring in de sector
  3. Makkelijke betalingsopties
  Heb je nog vragen?
  Wij kunnen ze beantwoorden!