Wil jouw zoon of dochter aankomende zomervakantie genieten van een high performance training aan één van de beste voetbalacademies ter wereld? Lees dan gauw verder om meer te lezen over dit voetbalkamp dat zal plaatsvinden in de zomer van 2018.

 

Barcelona High Performance Academie

De academie in Barcelona biedt voetbalkampen in de zomer van 2018 voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 21 jaar. Het kamp is gericht op spelers die als doel hebben het verbeteren van hun voetbalvaardigheden op zowel fysiek, technisch, tactisch en psychologisch vlak.

Daarnaast richt het kamp zich op kinderen en jongeren met aangeboren kwaliteiten met betrekking tot voetbal en die bereid zijn om alles te geven om zich in de toekomst te transformeren tot profvoetballers.

 

Beschikbare programma’s

Er zijn twee programma’s beschikbaar:

  • Master: voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar (gevorderd niveau)
  • High Performance: jongeren tussen de 14 en 21 jaar (gevorderd niveau)

 

Hoe zien de trainingen eruit?

De High Performance Academie in Barcelona is gespecialiseerd in het opleiden van voetballers die zich (in de toekomst) op professioneel niveau willen wijden aan het voetbal. Het trainingsprogramma dat deze academie aanbiedt is zeer intensief en wordt ook wel ‘high performance’ genoemd. Het is daarom vereist dat de deelnemers enige voetbalervaring hebben en eraan gewend zijn met regelmaat te sporten.

Er zal onder andere worden gewerkt aan techniek, besluitvorming, intensiteit en daarnaast zijn ook waarden als opoffering, respect en hard werken belangrijk. Er wordt geprobeerd intelligente spelers te vormen die niet alleen bezig zijn met voetbal, maar ook met hun opleiding om hun baankansen in de toekomst te vergroten, buiten hun loopbaan als voetballers om.

De trainingssessies op het kamp vinden plaats van maandag tot en met zaterdag. Op zondag zullen er culturele activiteiten worden georganiseerd.

 

Accommodatie

Accommodatie en volpension zijn inbegrepen in de prijs van het High Performance Academie voetbalkamp in Barcelona.

Er zijn twee mogelijke accommodaties:

  • Accommodatie op de academie. Hier slapen de deelnemers in bungalows. De kamers zijn eenvoudig en bevatten 4 tot 6 stapelbedden, een badkamer en een privé kluisje om persoonlijke spullen op te bergen. Met deze indeling wordt geprobeerd de socialisatie tussen de deelnemers te bevorderen, evenals wederzijds respect en samenleven met andere jongeren van verschillende sociale, economische, culture of religieuze klassen. Het samenleven met jongeren van andere nationaliteiten is zeer verrijkend.
  • Externe accommodatie. Voor jongeren die dat willen is er ook accommodatie van betere kwaliteit die iets comfortabeler is. Het gaat om een eersteklas studentenresidentie gelegen in Castelldefels, op 30 km van het kamp. In deze accommodatie verblijven zowel de jongeren van dit kamp als van andere zomerkampen in Barcelona. De jongeren die deze optie kiezen zullen elke dag naar het kamp reizen voor de trainingen. Eenmaal terug op de residentie zullen ze met de jongeren van de andere kampen deelnemen aan de activiteiten. Zij zullen ook samen de excursie op zondag doen. Kenmerken van de externe accommodatie: tweepersoonskamers met badkamer, schoonmaakservice, airconditioning. Verder: eetzaal, zwembad, sportschool, wasservice, studiezaal, informaticazaal, recreatiezones.

 

Prijzen en data

Programma 6-13 jaar: €1.620 (twee weken)

Data: 1-14 juli, 15-28 juli, 29 juli-14 aug

 

Programma 14+: €2.610 (twee weken)

Data: 1-14 juli, 15-28 juli, 29 juli-14 aug

 

Inbegrepen in de prijs:

  • Sportkleding
  • Accommodatie en volpension
  • Trainingen
  • Recreatieve activiteiten

NIET inbegrepen:

  • Transferservice: €50 per traject
  • Vlucht
  • Annulerings- en reisverzekering

 

Extra’s

  • Extra nacht: €60
  • Technische analyse: €360
  • Nieuwe technologieën (cursus/analyse): €150

Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij over het Barcelona High Performance Academie voetbalkamp waar je je voor de zomervakantie van 2018 voor in kunt schrijven. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!