Elk jaar melden talloze kinderen en jongeren zich aan voor onze voetbalkampen, waar zij één van de beste ervaringen van hun leven hebben. Op onze kampen kunnen ze hun spel verbeteren en genieten van hun favoriete sport met nieuwe vrienden in eersteklas faciliteiten. Wat kun je precies verwachten als jij je aanmeldt voor een voetbalkamp in de zomer van 2017?

 

Leer voetballen met de besten

Als je een voetballiefhebber bent, de sport vaak beoefent en graag een sprong in kwaliteit wilt maken, zijn onze voetbalkampen echt iets voor jou. Wij bieden meer dan 15 kampen in verschillende landen aan en er is zeker een kamp dat perfect bij jou past. Je hebt ook de mogelijkheid om taallessen te volgen aan onze academies tijdens je verblijf.

Onze voetbalkampen bieden aspiranten, jonge professionals en voetballiefhebbers de mogelijkheid om training van toonaangevende experts en professionals van een aantal van de beste clubs ter wereld te krijgen, zoals Real Madrid, FC Barcelona, Chelsea, Manchester City, Arsenal, Paris Saint-Germain, en nog veel meer.

 

Waarom onze voetbalkampen kiezen voor de zomer van 2017?

Na het afronden van het schooljaar staat de zomer weer voor de deur. Vanuit Pro-Voetbalkampen geloven wij dat er geen betere manier is om je vrije tijd te benutten dan door te doen wat je leuk vindt: voetballen. De zomervakantie biedt je de perfecte mogelijkheid om te trainen. Zelfs als je niet als doel hebt om een profvoetballer te worden, en slechts een paar weken op zoek bent naar een leuke tijdsbesteding, bieden onze zomervoetbalkampen een unieke sociale en culturele ervaring die je leven kunnen veranderen.

Bij het inschrijven voor één van onze programma's verzekeren wij je dat je zult trainen met zeer goed voorbereide technici bij een aantal van de beste teams van de wereld. Daarnaast bieden wij je eersteklas faciliteiten, een breed scala aan leuke activiteiten en de mogelijkheid om nieuwe culturen te leren kennen.

 

Kwaliteit van de training

Al onze academies bieden de spelers voetbaltraining van hoge kwaliteit. Bij al onze kampen wordt tijdens de trainingen aandacht besteed aan alle facetten van het voetbal, zowel op praktisch als theoretisch gebied. De deelnemers worden verdeeld in groepen op basis van leeftijd, en daarnaast zorgen de coaches ervoor dat de jongens en meisjes bij kampgenootjes met hetzelfde niveau zitten. Nu is het aan jou om te bepalen waar je heen wilt!

 

Volg je dromen

Voor veel kinderen is het een droom om profvoetballer te worden. En hoewel niet alle spelers het hoogste niveau bereiken, hebben diegenen die dat wel lukt vaak een opleiding gehad aan een voetbalacademie van hoog niveau, net zoals op onze kampen. Als je echt carrière wilt maken in het voetbal kunnen onze zomerkampen een manier zijn om die noodzakelijke sprong te maken en de weg naar succes te creëren. Een cursus aan een academie kan je helpen om een betere speler te worden en ook om geconcentreerd te blijven op je doelen.

 

Levenslessen

Natuurlijk willen niet alle studenten die deelnemen aan onze programma's profvoetballers worden. Veel deelnemers zijn simpelweg op zoek naar een nieuwe ervaring. Een kamp kan hen ook helpen om te groeien als persoon. Door een tijd weg te zijn van huis met gelijkgestemde kampgenootjes, kunnen kinderen hun sociale vaardigheden ontwikkelen en leren om meer onafhankelijk te zijn.

 

Voetbal, talen, cultuur en nog veel meer!

Zoals verwacht is voetbal is de belangrijkste focus van onze kampen, maar niet alles draait om deze sport. Onze programma's zijn ontworpen om kinderen en jongeren te helpen het meeste uit hun verblijf te halen, met een scala aan culturele en sociale activiteiten.

Zo worden er excursies gemaakt naar nabijgelegen steden, historische bezienswaardigheden, voetbalstadions en pretparken. Door deel te nemen aan deze activiteiten, leren de jongeren om beter inzicht te krijgen in de rol die teamwork binnen de sport speelt.

Veel van onze studenten kiezen ervoor om zich volledig onder te dompelen in de culturele ervaring door zich in te schrijven voor onze taalcursussen. De lessen zijn beschikbaar voor studenten van elke taal en niveau. Door een aantal fundamentele communicatieve vaardigheden te leren, voelen de deelnemers zich zelfverzekerder en besluiten vaak door te gaan met het leren van de taal nadat het kamp afgelopen is.

 

Onze kampen

Vanuit Pro-Voetbalkampen bieden bij voetbalkampen in de zomer van 2017 op diverse locaties, van Spanje tot Engeland en van de Verenigde Staten tot Italië. Alle kampen hebben als basispijler voetbal, sommige met meer geavanceerde training en anderen die meer belang hechten aan taallessen of activiteiten.

Hieronder vind je een overzicht van alle kampen:

Zomervoetbalkampen in het Verenigd Koninkrijk:

Voetbalkampen in Spanje:

Voetbalkampen zomer 2017 overige bestemmingen:

 

Wat onze voetbalkampen van de zomer van 2017 je bieden

  • Voetbal en talen op meer dan 15 locaties wereldwijd
  • De mogelijkheid om te trainen bij academies die zijn aangesloten bij grote teams
  • Professionele training onder leiding van experts
  • Per week 10 tot 25 uur voetbaltraining van hoog niveau
  • De mogelijkheid om taallessen te volgen
  • Gericht op kinderen en jongeren van ongeveer 7-19 jaar (verschilt per programma)
  • Accommodatie en volpension met 24 uur per dag supervisie
  • Vrijetijdsactiviteiten
 

Wat ga jij deze zomer doen?

Reizen, voetballen, vaardigheden verbeteren, nieuwe vrienden maken, een nieuwe taal leren en tijd doorbrengen met een groep van gelijkgestemden: klinkt goed, toch? Als je bereid bent om de beste voetbalervaring van je leven te beleven, bekijk dan alle voetbalkampen voor de zomer van 2017 die wij vanuit Pro-Voetbalkampen aanbieden. Voor eventuele vragen, neem alstublieft contact met ons op.