Heb jij net je eindexamens afgerond? En ben je nog op zoek naar een sportieve bezigheid voor deze zomer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Elk jaar melden talloze jongeren zich aan voor onze voetbalkampen in de zomer, waar ze de ervaring van hun leven hebben. Onze kampen vinden plaats bij Europese topclubs, waaronder FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Paris Saint-Germain, Juventus, en nog veel meer. Hier kun je je voetbalvaardigheden verbeteren en genieten van je favoriete sport en vele andere activiteiten in een internationale omgeving. Dit alles vindt plaats in eersteklas faciliteiten samen met jongeren vanuit de hele wereld. 
 
Maar wat kun je precies verwachten als je je bij ons aanmeldt voor een voetbalkamp in de zomervakantie van 2017? Lees snel verder en ontdek wat wij je te bieden hebben!
Waarom een voetbalkamp in de zomervakantie?
Eindexamenkandidaten kunnen vaak genieten van een extra lange zomer. Vanuit Pro-Voetbalkampen denken wij dat deze vrije tijd de ideale gelegenheid is om te doen wat je leuk vindt: voetballen. De zomervakantie biedt je de kans om te trainen, of je nu als doel hebt om professional te worden of simpelweg op zoekt bent naar een leuke tijdsbesteding. 
 
Naast het feit dat je professionele training ontvangt, bieden onze voetbalkampen ook een unieke sociale en culturele ervaring. Er zullen tientallen andere jongeren uit verschillende landen over de hele wereld deelnemen. Ook heb je de mogelijkheid om taallessen te volgen en deel te nemen aan vele activiteiten en een aantal excursies.
 
Hoe ziet een voetbalkamp in de zomervakantie eruit?
Bij alle programma’s staat voetbal centraal, al kunnen de verschillende programma’s onderling verschillen van niveau en intensiteit. Elke doordeweekse dag wordt er getraind onder leiding van professionele coaches. Zij zullen niet alleen aandacht besteden aan het verbeteren van je voetbalvaardigheden, maar je ook proberen waarden bij te brengen die van essentieel belang zijn bij het beoefenen van voetbal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan teamwork, kameraadschap, tolerantie en respect.
 
Als aanvulling op de voetbaltrainingen is het op de meeste kampen ook mogelijk om taallessen te volgen (Engels, Spaans of Frans, afhankelijk van de bestemming). Als je hier interesse in hebt, wordt je onderverdeeld in groepen met jongeren die hetzelfde startniveau hebben. Tijdens de lessen worden onderwerpen behandeld die interessant zijn en aansluiten bij jouw belevingswereld, waarbij voetbal natuurlijk ook aan bod komt. De lessen zijn niet alleen leerzaam maar ook leuk en interactief, zodat je plezier hebt tijdens de lessen en sneller zult leren.
 
 
Naast de trainingen en Engelse lessen, heeft elk kamp een uitgebreid activiteitenprogramma. Elke dag worden er leuke en uiteenlopende activiteiten georganiseerd, zoals (water)sportactiviteiten en- wedstrijden, thema-avonden, spellen, disco’s, bioscoopavonden, enzovoorts.
 
Tijdens de weekenden zullen er excursies plaatsvinden, bijvoorbeeld naar het stadion van een voetbalclub, een nabijgelegen stad of een pretpark.
 
Waarom een voetbalkamp in de zomervakantie bij ons boeken?
Wij bieden je een aantal voordelen die andere kampen je niet bieden:
 
Ruime keus
Wij bieden meer dan 15 kampen aan bij topclubs in Europa en daarnaast één in de Verenigde Staten. Onze kampen zijn gericht op aspiranten, jonge professionals en voetballiefhebbers. Of je nu beginner of gevorderd bent: het maakt niet uit. Er is zeker een kamp dat bij jou past. 
 
Training van hoge kwaliteit
Op de kampen zal je voetbaltraining ontvangen van toonaangevende experts en professionals van een aantal van de beste clubs ter wereld. Tijdens de trainingen wordt aandacht besteed aan alle facetten van het voetbal, zowel praktisch als theoretisch. Daarnaast zal je trainen in eersteklas faciliteiten. 
 
Activiteiten en excursies
Wij bieden deelnemers aan onze kampen een ruim aanbod aan activiteiten, die meestal uitgevoerd worden in de avonden. Door deel te nemen aan deze activiteiten, leer je onder andere om beter inzicht te krijgen in de rol die teamwork binnen voetbal speelt. De excursies naar interessante plekken vinden plaats in het weekend.
 
Taallessen
Je maakt de culturele ervaring compleet door je in te schrijven voor onze taalcursussen. De lessen zijn beschikbaar voor studenten van elke taal en niveau. Door een aantal fundamentele communicatieve vaardigheden te leren, voel je je vaak zelfverzekerder en velen gaan door met het leren van de taal na afloop van het kamp.
 
Multiculturele omgeving
Alles vindt plaats in een multiculturele omgeving. Er melden zich jaarlijks deelnemers aan van vele verschillende nationaliteiten. Je zult op die manier veel leren over andere culturen.
 
Zelfstandigheid
Door een tijd weg te zijn van huis, groei je als persoon. Ook ontwikkel je sociale vaardigheden ontwikkelen en om meer onafhankelijk te zijn.
 
 
Kort samengevat: wat bieden onze kampen je?
  • Voetbal en talen op meer dan 15 locaties wereldwijd. Bekijk op onze website een overzicht van alle locaties.
  • De mogelijkheid om te trainen bij academies die zijn aangesloten bij grote teams. 
  • Professionele training onder leiding van experts.
  • Per week 10 tot 25 uur voetbaltraining van hoog niveau.
  • De mogelijkheid om taallessen te volgen.
  • Gericht op kinderen en jongeren van ongeveer 7-19 jaar (verschilt per programma).
  • Accommodatie en volpension.
  • Vrijetijdsactiviteiten.
  • Kortom: een geweldige ervaring!
Meer weten?
Neem voor meer informatie een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij hopen je snel te verwelkomen op één van onze voetbalkampen! 
 
Een sportieve zomer gewenst!