Málaga CF zomerkamp 2017
 
De voetbalclub Málaga CF biedt deze zomer via de academie van de club een zomerkamp aan. Het kamp is gericht op jongens en meisjes van 8 tot 16 jaar die hun zomer op een leuke en interessante manier willen doorbrengen; met voetballen, talen leren en deelnemen aan een groot aantal recreatieve activiteiten.
 
Het is een intern kamp van twee weken en vindt plaats tijdens de maanden juni en/of juli. De deelnemers worden ondergebracht in de universiteitsresidentie RUT Teatinos, waar ze ook zullen eten en waar de recreatieve activiteiten na het avondeten plaatsvinden. De trainingssessies worden gehouden op de velden van de Voetbalfederatie van Málaga, gelegen in de buurt van het Palacio de Congresos in Málaga en op slechts een paar minuten van de residentie.
 
 
 
 
Training en sportfaciliteiten
 
De voetbaltrainingen op het kamp zullen plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag, verdeeld over twee dagelijkse sessies: 90 minuten in de ochtend en 60 minuten in de middag.
 
Deze sessies zijn voornamelijk verdeeld over drie delen:
 
  • Tactiek en techniek
De studenten leren alles over voetbal en zullen specifieke oefeningen uitvoeren om hun niveau te verbeteren, zoals balvaardigheden, schoten op doel en tactische oefeningen. Het voetbalkamp Málaga 2017 heeft ook training specifiek voor keepers, onder leiding van verschillende trainers die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van keepers.
 
  • Voeding en gezond leven
De jongeren krijgen ook tips over gezonde leefgewoonten en zullen hierbij leren over het belang van sport, het goed voor zichzelf zorgen en gezond eten om op een gezonde wijze te kunnen opgroeien.
 
  • Waarden
Iedereen weet hoe belangrijk bepaalde waarden zijn bij het beoefenen van sport: hard werken, discipline, respect, enzovoorts. Deze waarden kunnen ons tevens helpen in het toekomstige leven. De coaches zijn verantwoordelijk voor het overbrengen van deze waarden aan de jongeren, zodat ze tijdens hun verblijf op het kamp veel meer dan alleen voetbal zullen leren.
 
Het technisch team van het voetbalkamp Málaga 2017
 
De technische staf van het kamp bestaat uit zowel officiële trainers van de academie van Málaga, als erkende trainers in Lichamelijke Opvoedings- en Sportwetenschappen. Daarnaast bestaat het team uit professionele oud-spelers van Málaga CF, zoals onder andere Nacho Pérez, Basti en Iñaki Goitia. Trainen met ex-voetballers die de jeugdopleiding van de club hebben gedaan, is een unieke ervaring voor studenten die ervan dromen op een dag in de Eerste Divisie te spelen.
 
Sportfaciliteiten
 
De trainingssessies worden uitgevoerd op de velden van de Voetbalfederatie van Málaga. Het betreft een afgesloten terrein dat de veiligheid van de jongeren garandeert. Het sportterrein is zeer ruim en van uitstekende kwaliteit. Het bestaat uit een voetbalveld voor 11  tegen 11 spelers en eentje voor 7 tegen 7 spelers, beide van kunstgras.
 
Accommodatie
 
De jongeren die deelnemen aan dit kamp worden ondergebracht in de universiteitsresidentie RUT Teatinos, gelegen op slechts 5 minuten met de bus van de voetbalvelden van de Voetbalfederatie van Málaga waar de trainingen worden gehouden.
 
Deze residentie beschikt over zeer complete faciliteiten. De kamers zijn eenpersoons en de badkamers worden gedeeld. Ook heeft het een zwembad, studiezalen, een tv-kamer, een fitnessruimte, wasserette, sportfaciliteiten en eetzaal.
 
 
Agenda
 
8.00 – 9.00 uur: Opstaan en ontbijt
9.00 – 10.30 uur: Eerste trainingssessie
10.30 – 14.00 uur: Sportieve activiteiten, spellen, enzovoorts
14.00 – 15.30 uur: Terugkeer naar residentie en lunch
15.30 – 17.00 uur: Workshops
17.00 – 17.15 uur: Snack
17.15 – 18.15 uur: Tweede trainingssessie
18.15 – 19.30 uur: Zwembad
19.30 – 20.30 uur: Vrije tijd en rust
20.30 – 21.30 uur: Avondeten
21.30 – 22.00 uur: Contact met familie
22.00 – 23.30 uur: Recreatieve activiteiten
23.30 uur: Bedtijd
 
Activiteiten
 
Na de trainingssessie in de ochtend worden er andere sportieve activiteiten, zoals zwemmen, padel, tennis, basketbal of zaalvoetbal of workshops die ook na de lunch worden georganiseerd. ’s Avonds hebben de kinderen ook recreatieve activiteiten en kunnen deelnemen aan wedstrijden, spellen en andere leuke activiteiten.
 
Excursies
 
De deelnemers zullen een tour door het stadion van Malaga CF (La Rosaleda) krijgen, waar ze de hoogtepunten van meer dan 100 jaar voetbalgeschiedenis van Málaga kunnen zien. Daarnaast zijn er tijdelijke tentoonstellingen, beelden van de club in de UEFA Champions League en nog veel meer verrassingen in het stadion te vinden.
Op de laatste dag van het kamp wordt in het stadion ook de slotceremonie uitgevoerd, waar de certificaten van deelname worden overhandigd.
 
Prijzen en data 2017
 
Het kamp heeft een duur van twee weken en kost € 1.600. 
Het eerste kamp vindt plaats van 25 juni tot 8 juli. 
Het tweede kamp vindt plaats van 2 tot 15 juli. 
 
Wat is inbegrepen in de prijs?
 
Accommodatie met volpension
Fruit en water tijdens de trainingen
Sportieve activiteiten en het vervoer tussen de faciliteiten
Ziektekosten- en ongevallenverzekering
Medische hulp
Tour door het museum en stadion van Málaga CF, met overhandiging van diploma's in de perszaal
Niveautesten gecoördineerd door trainers van de academie
Certificaat van deelname ondertekend door Málaga CF
Officieel T-shirt van Málaga CF, officieel trainingsshirt, korte broek, sokken en een gymtas
 
Wat is niet inbegrepen in de prijs?
 
Transport naar het kamp
Transfer service
Reisverzekering
Annuleringsverzekering
 
Als u een voetballiefhebber thuis heeft, geef hem of haar dan de kans om deze zomer een unieke ervaring te beleven. Twee weken vol met plezier, sport, activiteiten en fantastische sfeer, waar ze vrienden maken, genieten, maar ook groeien als persoon.
 
Als u geïnteresseerd bent in het Málaga CF kamp 2017, neem dan alstublieft contact met ons op.