Hou je van voetballen? En heb je nog geen plannen tijdens de zomervakantie? Meld je dan aan voor het Real Madrid voetbalkamp 2017 dat deze zomer plaatsvindt in Madrid! Het is een unieke kans voor jonge voetbalfans die tijdens de vakantie hun sportopleiding willen uitbreiden en tegelijkertijd willen genieten van een unieke ervaring. Wie wil er nou niet trainen met het team met de meeste gewonnen kampioenschappen van Europa? Hieronder vertellen wij je meer over het voetbalkamp van Real Madrid. 
 

Op wie is het kamp gericht?

De Real Madrid Foundation biedt zijn voetbalkamp in de zomermaanden aan, wanneer de scholen dichtgaan en alle kinderen en jongeren een paar weken onbezorgd van hun zomervakantie kunnen genieten. Het kamp is gericht op jongens en meisjes tussen de 9 en 17 jaar oud. Er zijn drie beschikbare programma’s waaruit je kunt kiezen:
 
Standaard voetbalprogramma
Technisch voetbalprogramma
Programma voor keepers – standaard of technisch
 
Wat is er nodig om deel te nemen aan het kamp? Heel simpel: een passie voor voetbal en een minimum voetbalniveau – hoewel de groepen later worden onderverdeeld op basis van niveau (beginner, gemiddeld of gevorderd). Daarnaast zullen de deelnemers worden verdeeld naargelang leeftijd. Elke groep zal bestaan uit 10 jongeren. De trainers van het Real Madrid voetbalkamp spreken zowel Engels als Spaans. Waar de trainingen worden gehouden, hangt af van het gekozen programma.
 

Wat voor activiteiten worden er georganiseerd op het Real Madrid voetbalkamp 2017?

Het zomerprogramma van de Real Madrid Foundation kenmerkt zich door een enorme variëteit aan recreatieve en sportieve activiteiten, georganiseerd door een professioneel team. De sleutel tot hun succes? Het kamp combineert specifieke trainingsprogramma’s met Experience activiteiten die ervoor zorgen dat jongeren deze ervaring nooit zullen vergeten. De trainingen beslaan 15 uur per week en daarnaast is er vrije tijd waarin leuke activiteiten zullen worden uitgevoerd. Deze activiteiten bestaan uit twee typen:
 
Activiteiten in het kader van de de Campus Experience formule:
Deze bestaan uit 60-, 90- en 120-minuten durende sessies verspreid over de trainingsdagen en kunnen plaatsvinden in de ochtend, middag of beide.
Tijdens deze sessies worden tactiek, strategie en theoretische en technische concepten van voetbal behandeld, evenals belangrijke waarden zoals inspanning, motivatie en kameraadschap. Het onderzoekt ook het belang van een van gezonde leefstijl en voeding voor een sporter.
 
Recreatieve en sportieve activiteiten:
In dit geval gaat het over sport-gerelateerde activiteiten die gebruik maken van de faciliteiten van het kamp, vooral de zwembaden, zodat de leerlingen uit verschillende groepen elkaar leren kennen.
 

Hoe zijn de faciliteiten van het Real Madrid 2017 zomerkamp?

De geweldige locatie en uitstekende middelen waarover de accommodatie beschikt, zijn een van de beste redenen om voor dit kamp te kiezen als volgende vakantiebestemming van uw kinderen. Maar dit niet alleen: ook de technische kwaliteit en de diversiteit van de opleiding maakt het kamp tot een uitstekende plek voor uw kinderen om de zomer door te brengen. Wat zijn de kenmerken van de faciliteiten?
 
Standaard voetbalkamp: De accommodatie is gelegen in de residentie Erasmo de Rotterdam, gelegen bij de Autonome Universiteit van Madrid. De accommodatie bestaat uit tweepersoonskamers met eigen badkamer en beschikken over een telefoon, airconditioning en internet. De kinderen kunnen ook gebruik maken van de overige ruimtes in de residentie, zoals de ontspanningsruimte (met televisie, dvd-speler, etc.), spelletjesruimtes, studiezalen, cafetaria, wasserette, etc. Het centrum wordt ook 's nachts bewaakt.
 
Technisch programma: De kinderen die voor dit programma kiezen, zullen verblijven in de residentie van de Europea Universiteit van Madrid, gelegen in Villaviciosa de Odón. Deze is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een bibliotheek, studiezaal, spelletjesruimte, computerruimte, theater etc. De residentie beschikt over tweepersoonskamers met airconditioning en een geweldig uitzicht op de tuinen van de universiteit. Ze kunnen in hun vrije tijd tevens genieten van het fantastische zwembad.
 

Redenen op voor het Real Madrid voetbalkamp 2017 te kiezen:

Zoals je hebt kunnen lezen, is het voetbalkamp van Real Madrid perfect voor jongeren die:
Van voetbal houden in al zijn aspecten en die de geschiedenis van de club bewonderen. 
Graag sport beoefenen en hun  techische niveau (zowel in de groep als individueel)  willen verbeteren met het beste professionele team van trainers en begeleiders.
Willen leren over strategie, voeding en psychologie op theoretisch niveau om betere spelers te worden.
Een leuke tijd willen hebben naast de training door middel van het deelnemen aan verschillende recreatieve activiteiten en excursies.
Een onvergetelijke ervaring willen beleven, nieuwe vrienden willen maken en een aantal weken tijdens de zomer willen doorbrengen vol met plezier, sport, samenwerking en het leren van belangrijke voetbalwaarden.
 

Real Madrid voetbalkamp 2017 met Spaanse of Engelse les

Wij bieden ook een Real Madrid voetbalkamp met Spaanse of Engelse les. Op dit kamp zullen de deelnemers naast 15 uur voetbaltraining ook 10 taallessen krijgen. Lees hier meer over het Real Madrid kamp met talen. 
 
Als je nog enige twijfels hebt over het Real Madrid voetbalkamp 2017, neem dan contact met ons op.