Dit voorjaar hebben wij bij Pro-Voetbalkampen nog twee partners mogen verwelkomen. Het gaat om Jamie Bierens en Ron Stoop van 100% Voetbal, één van de succesvolste voetbalspeciaalzaken van Nederland met filialen verspreid over het hele land.
 

Even voorstellen:

Bij Jamie zit voetbal van kleins af aan in zijn genen. Al op zijn zesde ging hij iedere zaterdag met zijn vader mee naar de vereniging waar hij op dat moment trainer was. Jamie is zelf begonnen als F pupil en is zo opgeklommen. Pro-Voetbalkampen is alles waar hij ook voor staat. 
 
Jamie: “Kinderen krijgen bij Pro-Voetbalkampen een unieke kans om zich te ontwikkelen en mee te trainen bij topclubs in Europa. Doordat ik veel samenwerk met verenigingen en contacten heb in de regio Noord-Brabant, hoop ik via deze weg kinderen en hun ouders – zowel in teamverband als individueel - enthousiast te kunnen maken om eens een voetbalkamp te boeken via Pro-Voetbalkampen, zodat zij deze unieke ervaring kunnen beleven!” 
 
Ron staat er hetzelfde in als Jamie. Als groot voetballiefhebber heeft de professionaliteit van Pro-Voetbalkampen hem naar eigen zeggen enthousiast gemaakt om de jonge spelers die bij hem in de winkel komen een unieke ervaring te bieden.
 
Wij verheugen ons zeer op de samenwerking met 100% Voetbal en zijn ervan overtuigd dat het ons vele mooie dingen zal brengen. Bedankt Jamie en Ron!